Avui us portem una recepta senzilla , i saludable. Que podeu fer servir com a plat únic . Si us en sobren , ho podeu congelar.
Ingredients (4 persones):
- 1 pastanaga mitjana
- 1/2 xirivia
- 1 remolatxa petita
- 1 porro
- 4 carbassons
- 1 nap
- 1 ceba mitjana
- una mica de fonoll
- una mica de bròquil
- 2 ous durs
- sal
- pebre
Preparació:
Poseu aigua en un ansat quan bulli i tireu els ous i deixeu bullir 10 minuts. Quan estiguin reserveu.
Pre-escalfeu el forn a 180ºc, agafeu els carbassons (prèviament nets) i en feu 4 talls si son molt grossos, sinó en feu 2 parts, buideu la part de dintre, per poder posar el farcit. Reserveu. Talleu a dauets la part de dintre del carbassó , reserveu en un bol. Seguidament aneu tallant a dauets la resta de verdures i ho afegiu en el bol on heu guardat els dauets de carbassó. Quan ho tingueu tot tallat ho sal pebreu al gust i barregeu. Agafeu una plata i poseu una mica d’oli, poseu els carbassons , els aneu farcin amb la barreja de les verdures , ratlleu els ous durs per sobre , i ho poseu al forn durant 35/40 minuts (la verdura quedarà toveta , una mica al dente) . Retireu i llest per menjar.
Bon profit !