Albergínies amb mel

Una recepta lleugera i saludable per menjar albergínies.

Ingredients:

  • 1 Albergínia
  • sal marina
  • 120 grs de farina de fajol
  • oli d’oliva verge extra
  • mel de canya

Preparació:

Pre-escalfeu el forn a 200ºc . Talleu l’albergínia en rodanxes bens fines d’uns 3mm amb una mandolina o ganivet. Aboqueu una mica d’ aigua amb sal a un bol i tireu les rodanxes d’albergínia. Arrebosseu-les amb la farina. Poseu un paper vegetal a la safata del forn i escampeu les rodanxes d’albergínia , tireu una mica de sal i un raig d’oli . Enforneu durant uns 20 minuts o fins que estiguin cuites, aneu vigilant i les gireu per l’altre costat . El temps de cocció pot variar depenent del forn. Quan estiguin les poseu a una safata o plat que voleu servir,  tireu una mica de mel per sobre i llestes per menjar.

Bon profit !

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s