Tàrtar de remolatxa i alvocat amb salsa de nous

Avui un plat una mica especial que no a tothom agrada per igual …

Ingredients:

  • 2 remolatxes cuites (les compreu crues i les feu bullir 25 /30 minuts deixeu refredar i peleu)
  • 1 alvocat
  • 1 ceba tendra
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • suc d’una llima
  • suc de mitja llimona
  • una mica de llima ratllada
  • sal marina i pebre negra recent mòlt
  • germinats per decorar

Salsa de nous

  • 100 grs de nous pelades
  • 30 ml vinagre de poma
  • 2 cullerades de mel
  • sal i pebre

Preparació:

Un cop tingueu les remolatxes cuites i pelades les talleu a dauets petits . En un bol barregeu la ceba tendra tallada ben picada , la mostassa, el suc de mitja llima , llima ratllada, el suc de llimona, sal i pebre. Afegiu la remolatxa , removeu i reserveu. Deixeu uns 30 minuts.

Aixafeu l’alvocat amb el suc de l’altre meitat de llima , sal i pebre. Ho prepareu just abans de servir perquè no s’oxidi l’alvocat.

Mentrestant prepareu la salsa poseu en el vas de la batedora les nous, el vinagre , la mel , la sal i el pebre. Tritureu que quedi tot ben integrat. Reserveu.

Muntatge plat :

Amb l’ajuda d’un cèrcol d’emplatar poseu una primera fila de remolatxa, una altra d’alvocat i acabeu amb una de remolatxa. Decoreu amb uns germinats i acompanyeu de la salsa de nous.

Bon profit !

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s