Sopa freda de mango amb cruixent de bacó (“salmorejo”)

Aquest estiu hem descobert aquesta recepta i l’hem preparat vàries vegades per amigues i els hi ha encantat.

Ingredients:

  • 1 gra d’all
  • 100 grs de pa sense gluten del dia anterior
  • 200 ml d’aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • 100 ml d’oli d’oliva verge
  • 200 grs de mango madur
  • 200 grs de tomata madura
  • 200 grs de bacó en dauets (cansalada fumada)

Recepta amb thermomix:

Preparació:

Poseu al vas l’aigua i el pa trossejat, espereu que s’hidrati bé (ha de quedar com una papilla). Després afegiu l’all i l’oli. Tritureu durant 1 minut a velocitat 4.

Afegiu la resta d’ingredients (excepte el bacó) i tritureu 1 minut a velocitat progressiva 5-7-10. Deixeu reposar a la nevera fins abans de consumir. Millor que el prepareu un parell d’hores abans ja que serà més gustós i tindrà millor textura.

Just abans de servir poseu una paella el foc amb una mica d’oli , afogueu el bacó que quedi una mica ros, un parell de minuts.

Ja podeu servir la sopa la poseu en vasets o copes i per sobre el bacó.

Bon profit .

Recepta sense thermomix:

Poseu a un bol l’aigua i el pa trossejat, espereu que s’hidrati bé (ha de quedar com una papilla). Després afegiu l’all i l’oli. Tritureu durant 1 minut que quedi tot ben integrat.

Afegiu la resta d’ingredients (excepte el bacó) i tritureu 1 minut que quedi tot ben triturat .Deixeu reposar a la nevera fins abans de consumir. Millor que el prepareu un parell d’hores abans ja que serà més gustós i tindrà millor textura.

Just abans de servir poseu una paella el foc amb una mica d’oli , afogueu el bacó que quedi una mica ros, un parell de minuts.

Ja podeu servir la sopa la poseu en vasets o copes i per sobre el bacó.

Bon profit .

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s