Crema d’avellanes i garrofa

LLet , cacau , avellanes ,… recordeu aquest anunci no? , aquesta crema no porta sucre i està boníssima !

Ingredients:

  • 200 grs d’avellanes torrades
  • 4 cullerades de farina de garrofa
  • 4 cullerades de xarop d’erable (sírope de arce en castellà el trobareu a la dietètica Lotus Blanc)
  • 125 ml de beguda vegetal d’arròs

Preparació:

Primerament tritureu les avellanes amb un processador d’aliments , us quedarà una crema. Afegiu la resta d’ingredients tritureu que quedi tot ben integrat i llest per degustar. La poseu en un pot de vidre, i la guardeu a la nevera.

Bon profit !

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s