Tabulé de quinoa

El tabulé és una amanida d’hortalisses i pasta pròpia del Magrib i de l’Orient Mitjà, originària de Síria o el Líban.

Nosaltres hem canviat el bulgur o cuscús per la quinoa . Ara que  fa calor venen de gust coses fresquetes .

Ingredients:

  • 2 tasses de quinoa
  • 2 llimones espremudes
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 2 culleradetes de sal
  • 1 tassa de cogombre pelat i tallat a daus petits
  • 1 tassa de tomata cherries tallades en trossets
  • 2 grans d’all aixefats
  • 1/2 tassa d’orenga picada si és fresca
  • 1/3 tassa d’alfàbrega picada si és fresca

Preparació:

En una cassola poseu aigua a bullir , afegiu la quinoa i una mica de sal (tres parts d’aigua per una de quinoa).  Reduïu a foc baix , tapeu i cuineu a foc lent durant 15 minuts fins que la quinoa quedi esponjosa. Deixeu refredar a temperatura ambient.

En un bol gran barregeu l’oli d’oliva, la sal marina, el suc de llimona, l’all, la tomata, el cogombre, la ceba, totes les herbes picades. Remeneu be, que quedi ben integrat. Afegiu la quinoa refredada i serviu de seguida.

Bon profit !

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s