Puré de moniato amb ou escalfat

Fa uns dissabtes l’Anna es va preparar aquest sopar ….

Ingredients:

  • 1 moniato mitjà
  • 1 ou de gallina feliç
  • sal , pebre, oli d’oliva verge

Preparació:

Feu bullir el moniato amb la pell, 20 -30 minuts. Deixeu refredar , peleu i aixafeu amb una forquilla.

Poseu un ansat amb aigua al foc , quan bulli hi poseu l’ou sense la clova, embolcallat amb paper film, una mica d’oli i salpebrat al gust . El deixeu coure 4 minuts amb aigua bullint.

Repartiu el puré de moniato , salpebreu al gust. I poseu l’ou a sobre.

Bon profit!

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s