Tzatziki

El tzatziki és un plat de la cuina grega, turca, i persa, servit habitualment com a aperitiu fred, que també es fa servir com a salsa per a acompanyar broquetes de carn .

A la Marta li encanta aquesta salsa com que li encanta el cogombre …. , ens porta molts bons records dels nostres viatges a Grècia amb la nostra amiga Katherina i la seva familia …

Fa uns dies vàrem tenir unes amigues a sopar i el vàrem preparar.

Ingredients:

  • 1 cogombre mitjà
  • 2 iogurts d’ovella
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 2 cullerades de menta fresca
  • 1 gra d’all picat
  • suc d’una llimona
  • sal
  • pebre

Preparació:

Peleu i ratlleu el cogombre. Poseu-lo sobre un colador fi,  el saleu perquè perdi l’aigua. Ho deixeu 15 / 20 minuts. Mentrestant poseu els iogurts en un bol, hi poseu l’all picat, la menta picada, el suc de llimona, l’oli i salpebreu. Finalment afegiu el cogombre i barregeu bé. Ho guardeu un parell d’hores a la nevera abans de servir.

Bon profit !

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s